La Via Verda de la Terra Alta

La Via Verda de la Terra Alta

El recorregut pas a pas

La ruta per GPS

La Via Verda és una proposta turística, cultural i esportiva que segueix part del traçat de l'antic ferrocarril, que unia les poblacions de Tortosa i Puebla d'Híjar. L'itinerari de la Terra Alta, creua les serres de Cavalls i Pàndols, on encara hi ha paratges pràcticament verges on és possible gaudir de la tranquil·litat i el silenci en plena natura.

 L'estació de Bot es troba situada al mig del recorregut de la Via Verda i és l'única que està a pocs metres del nucli urbà, pel què és un indret idoni per emprendre passejades i petites excursions (l'estació d'Horta de Sant Joan es troba a 9 km i el balneari de la Fontcalda a 5 Km).

El traçat de la Via Verda de la Terra Alta té un total de 24 quilòmetres i enllaça amb la Via verda del Baix Ebre. És apte per circular a peu, amb bicicleta o a cavall, té una dificultat baixa i es recomana portar llanternes per creuar el túnels.

Des de l'estació de Bot fins el Santuari de la Fontcalda s'ha adaptat un tram de 5 quilòmetres per totes les persones independentment de quina sigui la seva capacitat, fet que permet gaudir de la Via Verda a tot tipus d'usuaris.

            

            

 

El recorregut pas a pas

La ruta per GPS

Subscriure a
Menu

Menú principal