Festes locals

Gener

Festa de Sant Antoni, el dissabte més proper al dia 17 de gener, s'organitza la festa de Sant Antoni durant la qual es realitza la  benedicció d'animals i una subhasta de llenya i ofrenes de productes típics del poble.

En el marc de la festa de Sant Antoni, la cooperativa de Bot organitza la Festa del vi novell i l'oli nou. http://www.santjosepwines.com/

 

Febrer

Les Festes Majors se celebren durant la primera setmana de febrer, en honor als patrons de la vila, La Candelera i Sant Blai. El dia 2 de febrer, els quintos/es del poble, i el dia 3, els Majorals i Majorales, ballen "La Dansada" jota tradicional i popular, típica de les Terres de l'Ebre, la qual té un ceremonial estricte i característic.

També són típiques les curses pedestres de quintos i de professionals.

cartell festes 2023

Llibre festes majors 2023

llibre festes majors 2020

Cartell festes 2022

Març

Sant Josep, el dissabte més proper al dia 19 de març, romeria a l'ermita de Sant Josep . Es realitza un dinar de germanor.

 

Setmana Santa

Viu la Setmana Sant a Bot participant dels diferents actes que se celebren al municipi com la Vi-Bot-Jazz.

 

Estiu

Viu l'estiu. activitats culturals i lúdiques que s'organitzen durant els caps de setmana de l'estiu, destaquen:

  • Sant Cristòfol, el cap de setmana següent al dia 10 de juliol. La junta de xofers organitza diverses activitats.
  • Festival de Cinema de la Terra Alta In-FCTA: a primers d’agost   https://infcta.com/
  • Festes d'estiu, al voltant dels dies 14, 15 i 16 d'agost, dedicades a la Mare de Déu d'agost. Es va en romeria a l'ermita de Sant Josep i s'acostuma a esmorzar en arribar. Durant aquestes festes es realitzen varis actes populars: sopar de "la Cabra", bicicletada, tirada de birles, parc aquàtic, concurs de paelles...

 

Desembre

Festa i Fira del "Mandongo", organitzada per l'Associació de Dones "la Donzella" se celebra al mercat municipal i carrers del municipi.

Subscriure a
Menu

Menú principal